BotDays!

Des de nubotica us volem presentar els BotDays: Setmana Santa!

Els BotDays són les activitats que es realitzaran al campus de setmana santa. Ens adrecem a aquells nens i nenes curiosos per la tecnologia que tinguin entre 4- 15 anys. En aquest campus treballarem tots per un mateix objectiu. Ens dividirem en grups de starter & basic (4-7), Novice & Intermediate (8-11) i Advance & expert  (a partir d'12 anys) per tal de treballar des de diferents perspectives els mateixos continguts.

 

Eix temàtic

Aquest any volem que totes les edats puguin gaudir de noves tecnologies dintre de la robòtica educativa de la mà de la literatura i la narrativa. Els més petits realitzaran Steams vinculades al coneixement de la llengua i crearan una història amb una placa anomenada Touch Board. El grup de novice i intermediate s’endinsaran en el món dels ordinadors i muntaran i desmuntaran un ordinador descobrint quin és el seu funcionament i quina història hi ha darrera dels ordinadors. Finalment els grans apostem per un nou llenguatge de programació “Python”, amb aquests aprendran les bases d’un llenguatge que s’utilitza actualment a moltes empreses, tot això a través d’un videojoc on el personatge només entendrà les instruccions ben programades.

 

Activitats

Totes les activitats es treballaran en petits grups perquè tots els alumnes tinguin el seu espai i treballin còmodes. Incorporarem temps de treball cooperatiu en què els alumnes poden compartir idees i aconseguir que tots es companys assoleixin els reptes.

 

Les activitats es divideixen:

 Activitats de programació: a través de diferents plataformes, Scratch, Scratch Jr, C++, Python, mblock, realitzarem programacions on els alumnes hauran de potenciar les seves capacitats per tal d'aconseguir que el robot segueixi les ordres indicades.

 

STEAMS: són una metodologia que utilitzem per fomentar als infants l’interès per a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i les matemàtiques. Ens permeten apropar la robòtica, la mecànica i la programació de forma lúdica i divertida. Es fomenta el treball en equip, el pensament crític, la comunicació, la resolució de reptes, l’error com a motiu de millora i la creativitat.

 

Disseny 3D: una de les activitats estrella de l'acadèmia és crear i imprimir objectes en 3D. Per tal d’adequar els nostres robots a les nostres necessitats i aportar diferents objectes a les nostres històries.

 

Dates i horari

Setmana del 15 al 18 d’abril

Des de nubotica ens volem adaptar el màxim a les vostres necessitats per tant existeixen diferents horaris per venir al campus. De 9:00 a 13.00, incloent-hi l'hora de dinar de 9:00 a 15:00 i per aquells que vulguin compartir amb nosaltres la tarda de 9:00 a 17:00.

L'acollida començarà a les 8:30 h i la recollida té un marge de 30 minuts. Durant aquesta estona hi hauran professors amb els nens.

 

Preus:

Setmana del 15 al 18 d’abril

De 9:00 a 13:00 hores: 95 € Nuboticos - 105 € No Nuboticos

De 9:00 a 15:00 hores: 110 € Nuboticos - 125 € No Nuboticos

De 9:00 a 17:00 hores: 125 € Nuboticos - 145 € No Nuboticos

Dies Esporàdics

De 9:00 a 13:00 hores: 25 € Nuboticos - 38 € No Nuboticos

De 9:00 a 15:00 hores: 30 € Nuboticos - 43 € No Nuboticos

De 9:00 a 17:00 hores: 35 € Nuboticos - 48 € No Nuboticos

 

Inscripcions

Per realitzar la inscripció o per demanar més informació només cal que us adreceu a nosaltres.

 

Nubotica Academy

Tel. 930 249 416

Barcelona 57

L'Hospitalet de Llobregat

www.nubotica.es

Publicado: