loading

Des de Nubotica os volem presentar els BotDays Estiu 2020:

Història Antiga!


Els BotDays son les activitats que es realitzaran als Casals d’Estiu, Setmana Santa y Nadal. Ens adrecem a aquells nens/nenes curiosos por la tecnologia que tenen     entre 3 i 16 anys.
En aquest Casal realitzarem un repàs per la Història Antiga, ens dividirem en grups de petits (3-7), mitjans (8-11) i grans (a partir dels 11 anys) amb la finalitat de treballar des de diferents perspectives un mateix contingut degut a que realitzaran les activitats de forma conjunta.


Eix Temàtic

Setmana 1: del 29 de Juny al 3 de Juliol
Egipte i l’Imperi Faraònic

Els alumnes tindran que crear una piràmide que s’obrirà i a dins hi trobarem un laberint. En aquest laberint hi haurà trampes, tresors, estàtues de les divinitats egípcies, escorpins, fletxes... tot el que la imaginació dels nostres alumnes ens indiqui. I els robots hauran d’arribar fins a la sala del tresor gràcies a la seva Intel·ligència Artificial programada per nosaltres mateixos.

 

Setmana 2: del 6 al 10 de Juliol
Edat Medieval

Recrearem les edificacions de la Edat Mitjana i treballarem els recursos naturals.. Seleccionarem les edificacions que desitgin dissenyar i imprimir en 3D i programarem els robots per a que recollin els recursos i els portin a la sitja, ja siguin fusta dels boscos, or de les mines...


Setmana 3: del 14 al 17 de Juliol
Els Víkings

Dissenyarem els vaixells que construïen, les seves robes i armes i com no, els tresors que saquejaven. Coneixerem la història fins a la època en la que es converteixen en comerciants.

 

Setmana 4: del 20 al 24 de Juliol
La Mitologia de la Antiga Grècia

Amb la seva gran varietat d’edificacions i els seus diferents Déus i Herois podríem treballar 1 mes però els alumnes escolliran les seves prioritats, què volen conèixer i quins dissenys realitzar.

 

Setmana 5: del 27 al 31 de Juliol
Edat de Pedra

Les seves eines i els dinosaures faran que construïm un paisatge singular i amb molt d’estil. Explicarem les eines que feien servir i les reproduirem, dissenyant-les i imprimint-les. A més a més de treballar els perills amb els que convivien, els dinosaures..

 

Sortides

Respecte a les sortides tenim previstes fer-les, com cada any, col·laborant amb la nostra Ciutat i fent activitats amb els nostres veïns on afegim el nostre granet d’arena per a reactivar l’economia de proximitat : Escalada, llits elàstics, cinema, teatre... cada dimecres farem una excursió i ho passarem d’allò més bé. A mida que tinguem més informació, la anirem indicant així com de les mesures de seguretat que haurem de prendre.

 

A totes les setmanes realitzarem projectes on farem servir totes les lletres de la paraula STEAM (Science, Technology, Art & Design, Maths) realitzant creacions tècniques des de una visió artística i afavorint el pensament crític i creatiu.
I com sempre, tindrem l’espai Ágora: un espai creat des de l’Acadèmia per a que els alumnes valorin la tasca realitzada del dia, els seus progressos propis i dels companys. Un lloc on parlar en públic i reflexionar sobre el seu aprenentatge.  


Activitats

Totes les activitats es treballaran en petits grups per a que l’alumnat tingui el seu espai i treballin còmodes. Incorporem temps de treball cooperatiu on els més grans ajudaran als més petits i en finalitzar la setmana tots els alumnes explicaran els seus nous coneixements i inquietuds.
Per a realitzar els projectes aprendran:

-    Disseny 3D i l’ús de la impressora 3D, el escàner 3D i el llapis 3D para crear la piràmide, els animals, els tresors...
-    Disseny 2D i el tall de fusta i metacrilat amb la talladora làser per a construir laberints, petits detalls...
-    Farem domòtica per a crear trampes, parets que es mouen per sensors, sales que s’il·luminen en accedir...
-    Construcció i Programació de Robots per a que entrin i surtin del laberint de forma autònoma. Aprendrem Scratch, condicionals, bucles...
-    Decorarem tots els projectes amb el Plotter de Tall i realitzarem adhesius i vinils i com no, manualitats i Legos.


Horaris

Des de Nubotica ens volem adaptar al màxim a les vostres necessitats pel que disposem de diversos horaris:
-    De 9:00 a 13.00 si vens pel matí
-    Amb dinar, de 9:00 a 15:00
-    I per a aquells que vulguin passar tot el dia amb nosaltres, de 9:00 a 17:00.

L’acollida comença a les 8:30 h i la recollida disposa de un marge de 30 minuts, per tant estem de 8:30 a 17:30 sense interrupcions.

 

Preus

Setmana sencera:

De 9:00 a 13:00 horas: 90 € Nuboticos - 105 € No Nuboticos
De 9:00 a 15:00 horas: 100 € Nuboticos - 115 € No Nuboticos
De 9:00 a 17:00 horas: 118 € Nuboticos - 130 € No Nuboticos

Dies esporàdics
De 9:00 a 13:00 horas: 28 € Nuboticos - 35 € No Nuboticos
De 9:00 a 15:00 horas: 33 € Nuboticos – 38 € No Nuboticos
De 9:00 a 17:00 horas: 40 € Nuboticos - 50 € No Nuboticos
Menjador: 7,5 €/día o possibilitat de portar carmanyola

 

Inscripcions

Per a realitzar la inscripció o demanar més informació només teniu que contactar amb nosaltres:
Nubotica Academy


Tel. 930 249 416 C/Barcelona 57-59 · L'Hospitalet de Llobregat · info@nubotica.es

Plataformas:

 • bee-bot
 • robots-dream
 • mindstorms
 • Sketchup
 • WeDo2.0
 • Lego Education
 • bq
 • smart-albert-robot
 • Lego Learn to Learn
 • Fischertechnik
 • Make Block
 • Scratch
 • Arduino
 • Raspberry